Pressemeddelelse 16. november 2016

Dansk startup bliver runner-up i 'Best new natural drink product 2016'


Det danske firma Matr Copenhagen, blev med deres yuzu lemonade, Runner-up i kategorien 'Best New Natural Drink Product 2016' , i dette års Natural & Organic Awards Scandinavia 2016.

Yuzu lemonaden fra Matr Copenhagen er som noget helt nyt udelukkende lavet på yuzu, vand og rørsukker. Det fremhæver yuzuens karakteristiske smag af frisk citron, sød clementin og bitter grapefrugt. Frugten, der oprindeligt stammer fra Asien, er for mange stadig ukendt, men det har Matr Copenhagen nu tænkt sig at lave om på.

Firmaets Yuzu lemonade har næsten været et år undervejs, på grund af utallige tilsmagninger, men tiden er givet godt ud, nu hvor det har resulteret i lemonadens første diplom.

”Jeg er utrolig stolt over at blive Runner-up med vores yuzu lemonade, og det er altid skønt at få et ordentligt skulderklap for et produkt, som vi har lagt mange kræfter i. Specielt når det er indkøbere og branchefolk, som har stemt os ind på andenpladsen,” siger Claus Weiland, stifter og direktør i Matr Copenhagen.

Med det første internationale diplom i bagagen, er det på tide at kigge udover Danmarks grænser, og få yuzu lemonaden og firmaets øvrige produkter ud i Europa.

”Vi har oplevet en stor interesse for både vores yuzu og økologiske lime/ingefær lemonade på messen fra internationale indkøbere, og mon ikke den bliver endnu større, nu hvor den ene er blevet præmieret,” siger Claus Weiland.

Selvom udlandet kalder, skal der ikke kun satses på de nuværende lemonader, for som Claus Weiland siger: ”Det har virkelig givet blod på tanden at blive næstbedst, så nu går vi i gang med nye varianter, så vi har en mulighed, for at snuppe førstepladsen næste år.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Stifter & Direktør
Claus Weiland
Telefon: 60572070
Mail: cw@matrcopenhagen.com


Om Matr Copenhagen
Hos Matr Copenhagen drejer det sig kun om smag. Derfor betragter vi også mere os selv som et smags-firma, end som en traditionel lemonadeproducent. Smag... og masser af det! Dét er vores løfte til dig, når vi laver lemonader og nektarer.

Matr Copenhagen holder til i København og Matr betyder mad på oldnordisk. Vi har taget navnet til os, da vi er inspireret af den nordiske tradition for enkelhed, som kan smages i alle vores produkter, da vi kun bruger økologiske råvarer, fyldt med velsmag, og med en ingrediensliste så kort, som muligt.