Halløjsa journalist


Vi har gjort det nemt, og samlet vores logo samt højtopløselige produktfotos, længere nede på siden. Disse kan frit benyttes, men kun til redaktionelt brug. Her finder du også alle vores pressemeddelelser.

Ved pressehenvendelser og for yderligere information, kontakt venligst:

Stifter & Direktør
Claus Weiland
Telefon: 60572070
Mail: cw@matrcopenhagen.com


Om Matr Copenhagen
Hos Matr Copenhagen drejer det sig kun om smag. Derfor betragter vi også mere os selv som et smags-firma, end som en traditionel lemonadeproducent. Smag... og masser af det! Dét er vores løfte til dig, når vi laver lemonader og nektarer.

Matr Copenhagen holder til i København og Matr betyder mad på oldnordisk. Vi har taget navnet til os, da vi er inspireret af den nordiske tradition for enkelhed, som kan smages i alle vores produkter, da vi kun bruger økologiske råvarer, fyldt med velsmag, og med en ingrediensliste så kort, som muligt.

 

Pressemeddelser


Økologisk yuzu frugt på gren

Pressemeddelelse 3. juni 2021

Yuzu lemonade - Smagen du aldrig glemmer... er nu økologisk


Nu kan du nyde en økologisk udgave af verdens dyreste og mest karakteristiske citrusfrugt, bedre kendt som yuzu frugt, lige så ofte du vil. Det har det danske firma Matr Copenhagen sørget for, ved at lave en yuzu lemonade, der udelukkende er lavet på økologisk yuzu, vand, rørsukker og en smule citron.

Økologisk yuzu frugt på gren

Pressemeddelelse 20. november 2016

Dansk startup bliver runner-up i 'Best new natural drink product 2016'


Det danske firma Matr Copenhagen, blev med deres yuzu lemonade, Runner-up i kategorien 'Best New Natural Drink Product 2016' , i dette års Natural & Organic Awards Scandinavia 2016.

Billedbank


Er du forhandler eller journalist? Og mangler du billeder af os og vores produkter?
Find dem i vores billedbank.