Om os

Det handler om smag! Vores passion ligger i at skabe økologiske lemonader, hvor smag og ingredienser forenes i fuldkommen harmoni.

Matr Copenhagen er beliggende i København, og vores tilgang er mere end blot en traditionel lemonadeproducent; vi er et smagsfirma i sin essens. Smag – og vi mener virkelig masser af det – er vores løfte til dig, hver gang vi fremstiller en lemonade.

Vores navn, som har sin rod i det oldnordiske ord for mad, inspirerer os til at omfavne den nordiske ethos om enkelhed, som afspejles i vores korte ingrediensliste.

For at sikre, at hver eneste tår har den højeste kvalitet, fremstiller vi vores lemonader i små batch-produktioner på højst 2.000 liter pr. batch, og vi bruger aldrig tilsætningsstoffer, farvestoffer, koncentrater og konserveringsmidler.

Vi værdsætter de fine smagsnuancer, der opstår i hver produktion, og vi er stolte af kun at anvende økologiske råvarer i rigelige mængder. Vi bruger omhyggelig tid på at finde de allerbedste råvarer, så når vi har fundet dem, er der ingen grund til at spare på dem.

Alle vores produkter bliver nøje blandet, tappet og underkastet omhyggelig kvalitetssikring i Danmark. Dermed er selve produktionen også underlagt dansk økologikontrol.