Faq


Hvorfor hedder det nektar, og ikke juice?
Det hedder nektar, fordi vi blander med vand, og ikke med appelsin-, drue- eller æblejuice. Derved består produktet ikke af 100% frugt, og må derfor kun kaldes for nektar, og ikke for juice, da juice skal indeholde 100% frugt.

Vi måtte f.eks. gerne kalde vores mangonektar, for mangojuice, hvis den bestod af 99% appelsinjuice og 1% mango puré, da produktet så består af 100% frugt. Men det svarer jo til, at kalde en ganske almindelig æblejuice, for appelsinjuice, fordi der er kommet 1% appelsin i juicen (resten er 99% æblejuice). Det er ikke vores måde at gøre tingene på, så vi er stolte af at kunne kalde vores produkter for nektar, i stedet for juice.

Vi synes det er sjovere at lave et produkt, som smager af det det hedder.

Hvorfor kommer i sukker i produktet?
Læs venligst "Hvorfor pokker er der sukker i nektaren?".

Man kan enten hæve sukkerindholdet tilbage til det oprindelige niveau, med frugtsukker (dette gøres ofte ved komme appelsin-, drue- eller æblejuice i produktet), eller som os fordi vi blander med vand, ved hjælp af rørsukker.

Er nektar sundt?
Spis hellere nogle grøntsager! Nektar er hverken bedre eller værre end juice. Sluk tørsten i vand, og tag og nyd lidt nektar for smagsoplevelsens skyld, og ikke din sundheds. Det er stadig bedre, at du spiser et æble eller en gulerod, i stedet for at erstatte det med et glas juice eller nektar.

Har i erhvervssalg?
Hvis du har en virksomhed, butik, café eller restaurant, og ønsker at føre vores produkter, kan man læse mere på vores side om "Bliv forhandler", eller vi kan kontaktes på e-mail kontakt@matrcopenhagen.dk. Vi vurderer hver enkelt forespørgsel individuelt.